13 Mayıs 2008 Salı

Buyuyorum, Egleniyorum, Ogreniyorum - Bahar aktivitesi

Biz bahar aktivitesi olarak Nilufer`le bol bol yuruyus yaptik ve ciceklere dokunduk.Nilufer icin sitede kucuk bir bahce yapmaya baslamistik. Oraya domates, patlican, salatalik, kabak dikmistik. Nilufer`le her aksamustu onlari sulamaya gittik ve Nilufer`in topraga ve yapraklara dokunmasini sagladik. Maalesef butun bitkilerimiz cuma aksami yagan dolu sebebiyle cok kotu duruma geldiler. Bu hafta yenilerini dikmeye calisicaz.
Bir baska aktivite olarak cimlere bastik bol bol. Nedense cimlere basmayi evde haliya basmaktan daha cok seviyor. Biz de bol bol bu aktiviteyi yapiyoruz. Son aktivite olarak da annemler Turkiye`ye donmeden once onlarla birlikte gole kahvalti yapmaya gittik. Insallah ileriki yillarda da sandal kiralayip balik tutucaz Nilufer`le.

4 yorum:

zerrin dedi ki...

bebekler birbirlerinden nekadar farkli..
benim kizimsa eli cimene degmesin diye dustugunde sekilden sekile giriyor

Yapıncak Gürerk dedi ki...

Becerikli anne İlknur merhaba :)

Zor günlerimde gönderdiğin iyi dilekler için teşekküre gelmiştim. Yine yaptıklarına hayran oldum. sevgiler,

beyza dedi ki...

Ilknurcum ne zamandir bakmamistim, Hatice teyzecigimin ellerine saglik ne guzel oyuncaklar hazirlamis Nilufere.. Masallah kocaman oldu yavrum benim aklimda hala minicik Nilufer var. Insallah en kisa zamanda gorurum kuzumu..

cileklipasta dedi ki...

Canim benim, sen daha yeni basladin pasta yapmaya, bense yaklasik 15 senedir pastaneci olmaya calisiyorum herkesin beni scientis yapma cabasina tezatlikla. Malesef davetiyeyi alamadim, ve cumartesi haberim oldu. O gunde hasta oldugumdan hem gelemedim, hem de eve gidip Neval'le beraber uyudum. Ins haber verde, dogumdan sonra hosgeldin bebek kurabiyeleri yapayim bende.
Kolay gelsin